ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Uluönder Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

İlgi     : Okul Aile Birliği Yönetmeliği

İlgi yönetmeliğin 9. Maddesinde; "(1) Genel kurul, birliğin üyelerinden meydana gelir. Genel kurul, birlik yönetim kurulunun davetiyle her yıl en geç Ekim ayının sonuna kadar; yeni açılan okullarda ise okul müdürünün daveti üzerine okulun açıldığı tarihten itibaren en geç iki ay içinde okulda toplanır." denilmektedir.

Okulumuz    Okul Aile Birliği Genel Kurul    toplantısının okulumuz yemekhane salonunda, 13 Ekim 2022 tarihinde saat 10.30'da aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır.

Toplantıya katılımınızı önemle rica ederim.

Zihni ÇETİN

GÜNDEM MADDELERİ
1.    Açılık ve yoklama, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması,
2.    Divan Başkanı ve Divan yazmanlarının seçimi,
3.    Yönetim Kurulu adına başkanın konuşması,
4.    2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun okunup ibra edilmesi,
5.    2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yönetim Denetim Kurulu Faaliyet raporunun okunup ibra edilmesi,
6.    2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi,
7.    2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,
8.    2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi,
9.    2022-2023 tahmini bütçesi kapsamında Yönetim Kuruluna harcama yetkisinin verilmesi,
10.    Dilek ve temenniler, kapanış.